info@huisartsencentrumleiden.nl

Update: Afscheid dokter Boels

Laatst aangepaste datum: 17 januari 2022

Beste mensen,

De aantallen Corona besmettingen blijven maar stijgen: op 16 januari werd het record bereikt van meer dan 36000 nieuwe besmettingen in één dag!

Dokter Kleijn en ik vinden het daarom onverantwoord om de afscheidsreceptie van aanstaande zaterdag in de Vredeskerk door te laten gaan.

We hebben daarom de voor ons en wellicht ook voor u treurige mededeling:

DE AFSCHEIDSRECEPTIE VAN DOKTER BOELS OP 22 JANUARI GAAT NIET DOOR!

We hopen dat op een later tijdstip het wel mogelijk om elkaar te ontmoeten voor een passend afscheid. 

Het is overigens nog steeds mogelijk te doneren voor het goede doel:            

Mocht u uw waardering willen uitdrukken in de vorm een cadeau, dan is een gift voor het Diaconaal Centrum “De Bakkerij” van harte welkom. Hier worden diverse personen en organisaties geholpen onder het motto “Helpen waar geen helper is”. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening nummer NL52 INGB 0003 6044 77 ten name van A. Boels onder vermelding van “gift Bakkerij”. Het totaalbedrag zal ik overmaken naar “De Bakkerij”.  

Bij voorbaat dank!

Ik hoop u ter zijner tijd te zien en te spreken.

Met vriendelijke groet,

Abel Boels


Eerder bericht:

In 1990 is Abel Boels begonnen als huisarts. Aan het eind van 2021 zal hij na 31 jaar met pensioen gaan en neemt Steffie Kleijn de zorg voor zijn patiënten over.

Alle patiënten van dokter Boels hebben in week 49 van 2021 een email ontvangen of brief ontvangen over zijn afscheid. Hieronder de belangrijkste informatie voor zijn patiënten die we actueel zullen houden.

Ik wil graag persoonlijk afscheid van u nemen. Daarom nodig ik u uit voor mijn afscheids- receptie op zaterdag 22 januari 2022 in de Vredeskerk aan de Burggravenlaan in Leiden van 13-17 uur. U kunt dan tevens kennismaken met uw nieuwe huisarts, dokter Kleijn.

Om de aanwezigheid van de gasten te kunnen spreiden, wil ik u vragen om zoveel mogelijk op het voorgestelde uur te komen, als uw familienaam begint met:

A t/m E, tussen 13.00 en 14.00 uur
F t/m K, tussen 14.00 en 15.00 uur
L t/m R, tussen 15.00 en 16.00 uur
S t/m Z, tussen 16.00 en 17.00 uur.

We zullen de richtlijnen met betrekking tot de pandemiebestrijding aanhouden.

Dit betekent dat we in ieder geval 1,5 meter afstand moeten houden en dat er een mondkapjesplicht geldt.

Cadeau tip:
Mocht u uw waardering willen uitdrukken in de vorm een cadeau, dan is een gift voor het Diakonaal Centrum “De Bakkerij” van harte welkom. Hier worden diverse personen en organisaties geholpen onder het motto “Helpen waar geen helper is”.
Uw kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening nummer NL52 INGB 0003 604477 ten name van A. Boels onder vermelding van “gift Bakkerij”. Het totaalbedrag zal ik overmaken naar “De Bakkerij” (meer informatie).

Bij voorbaat dank!

Abel Boels