Assistentes

Assistente_Corina

Corine is een zeer ervaren  praktijk assistente;  ze werkte reeds in de  praktijk van dokter Kruis,  de voorganger van  dokter Van Randeraat.  Inmiddels heeft ze meer dan 20  jaar ervaring en  is ze een drijvende kracht van onze  praktijk!

Assistente_Herrina

Herrina komt eveneens uit de oude praktijk van dokter Kruis. Ze werkte hier samen met Corine. Ondanks haar nog jeugdige leeftijd kan ze bogen op heel veel ervaring! Ze kent heel veel mensen en heel veel mensen kennen haar als een heel energieke assistente!

Assistente_Margaux

Margaux is eind 2012 samen met dokter Boels in het nieuwe HuisartsenCentrum terecht gekomen. In deze dynamische praktijk heeft ze het zeer naar haar zin. Ze is al sinds 2003 een zeer toegwijde en trouwe assistente, zowel voor de patiënten als voor de stagiaires, die ze begeleidt!

Assistente_Esther

Esther  is  in  2016  de  gelederen  in onze  praktijk  komen  versterken. Ze  was wijkverpleegkundige;  in de  huidige  functie  kan ze  haar ervaring en  haar mensenkennis  goed  kwijt. Ze  is  een  heel  dynamische  en  vrolijke  persoonlijkheid.

Assistente_Els

Els heeft jarenlang bij dokter Bergmeijer gewerkt. In 2017 kwam ze mee met dokter Bloem. Ze is van een solo-praktijk in een gezondheidscentum gaan werken, maar deze grote verandering heeft ze heel goed doorstaan. De patienten kennen haar als een heel hartelijke doktersassistente.

Assistente_Salome

Salomé kent het HuisartsenCentrum Leiden heel goed omdat ze bij ons heeft gewerkt als stagiaire. We zijn heel blij dat ze, nadat ze haar opleiding had voltooid, bij ons is komen werken.

Assistente_Laura

Laura is onze laatste aanwinst als praktijkassistente. Ze heeft een tijdje gewerkt als assistente op de poli gynaecologie in een ziekenhuis. Nu is ze weer terug waar ze zich het meest thuis voelt: in een huisartsenpraktijk!