info@huisartsencentrumleiden.nl

Afspraak maken

Spreekuur huisarts

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Zij is daartoe opgeleid en doet dat voor de organisatie van het spreekuur. Indien u klachten heeft die dezelfde dag gezien moeten worden, verzoeken wij u om tussen 8.00 uur en 10.00 uur te bellen naar 071-516 25 35. Meer details vindt u op onze contactpagina.

Momenteel kunt u niet online een afspraak maken.

Huisbezoeken

Wanneer het door ziekte of handicap niet mogelijk is om op de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. De praktijkassistent beoordeelt samen met de huisarts of een bezoek wordt afgelegd. Geen vervoer is geen reden voor een huisbezoek. Het huisbezoek voor dezelfde dag dient u vóór 10.00 uur aan te vragen.

Spreekuur praktijkassistente

De praktijkassistente heeft haar eigen spreekuur. U kunt bij haar terecht voor controles, wondverzorging, zwachtelen, oren uitspuiten, uitstrijkjes, vaccinaties, urine onderzoek, wratten verwijderen en verwijderen van hechtingen. Hiervoor kunt u een afspraak maken.

Spreekuur praktijkondersteuner Somatiek

Praktijkondersteuners zijn opgeleid om huisartsen te ondersteunen in de zorg voor chronisch zieke mensen en kwetsbare ouderen. Zij houden spreekuur o.a. voor mensen met diabetes mellitus, astma/COPD, longfunctie onderzoek en CVRM.

Spreekuur praktijkondersteuner GGZ

De praktijkondersteuner GGZ is opgeleid om de huisarts te ondersteunen bij de diagnose en behandeling van mensen met onder meer stemmingsklachten, burn-out en beginnende geheugenklachten/dementie.